Arbejdsdag lørdag d. 7. oktober 2017

Gevinst hver gang!

Som forælder til elever på Viby friskole har man det privilegium, at få lov til at være med til at forbedre sit barns skole. –

Skolen lægger stor vægt på at forældre oplever ansvar og medejerskab, og på mange måder engagerer sig i barnets skole.

Lørdag den 7. oktober afholdes en af de fire arbejdslørdage.
På denne skønne lørdag, skal der etableres et nyt udeareal, primært til brugerne af skolens klub.!!

”Grønnegård 1 ” ( gården bag fysiklokalet ) skal renoveres, og der skal lægges et areal med fliser.
Så kom og bliv en del at det forpligtende arbejdsfællesskab, og giv klubbens brugere deres helt egen udeareal.

Program:
8.30 – 9.00 Morgenkaffe i SFO-en
9.00 – 12.00 Arbejde
12.00 – 12.30 Mad
12.30 – 15.00 Arbejdet fortsætter
15.00 Kaffe

Tilmelding til Lars helst på SMS på nr. 22 57 63 68
Skriv navn, og forælder til, og evt. om I medbringer skovl, trillebøre, eller måske ligefrem en pladevibrator eller lang retskinne, eller andet grej til fliselægning, eller beskæring, – eller bare gå-på-mod og godt humør..

Man er også velkommen til at tage sit energiske barn med, — når blot man selv tager ansvar for dem.

Venlig hilsen Lars Friis Jensen

Ps. Næste gang der er arbejdslørdag bliver først til april, – næste års datoer følger!

Tilmelding til Lars helst på SMS på nr. 22 57 63 68

Bookmark the permalink.